2012. aug. 13.

beküldés

Használod a fejed gyereknevelés közben? Netán papírt, ollót, ragasztót és egyebeket is? Új ötleteket találsz, hogy hogyan foglald el őket?

Vannak a gyerekek vagy a ház körüli teendők, cuccok rendezésére kreatív megoldásaid? Vagy bütykölsz, kalapálsz, varrsz a kicsiknek - és munkáidat szívesen megosztanád?

Küldd be szerkesztetlen fotóidat az alábbi paraméterekkel, és helyet biztosítunk Neked!

A blogban kizárólag olyan, fotókkal illusztrált (módszertani) játékok, családszervezést megkönnyítő és háztartási  trükkök, otthonteremtő dekorötletek szerepelnek, melyeket magunk készítettünk, raktunk össze és teszteltünk. Tehát (lehetőleg az eredeti forrás/ok feltüntetésével) arra törekszünk, hogy minél több folyamatábrát/leírást adjunk közre az elkészítésről, és hozzáfűzzük megvalósítási tapasztalatainkat is.


Külön figyelmet fordítunk arra, hogy akár gyerekeknek, akár gyerekekkel alkotunk - a játék költség- és környezetkímélő legyen. Előnyt élveznek az újrahasznosított anyagokból fabrikált ügyességek!

A képekhez mellékelj forrásmegjelölést (ha van), elkészítési/felhasználási útmutatót, kellékbeszerzési helyeket, és írd meg a korosztályt, szükséges kellékeket, elkészítési vagy előkészületi időt, játékidőt, meg a saját neved/fedőneved ide: 

egycsesze.csoport@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése