2012. jún. 4.

egy csésze... 2012./6. I. évf./9.

Egy csésze... - linkajánlónk
2012./6. I. évf./9.

...kismamáknak, (ké)szülésről
...nevelés/növelés - hétköznapi problémák
  • BESZÉDFEJLESZTŐ, ÉSZKÖSZÖRÜLŐ - a kiváló logopédiai, beszédtechnikai, gyógypedagógiai könyvek a Logopédiai Kiadótól, érdemes szemezgetni közülük - a linken a gyerekeknek szólókat találod
...gyerekgondozás - ruha, hordozás, pelus, étkezés...

  • KLOCC DESIGN - Ducsai Judit, formatervezési díjat nyert magyar terméktervező filcből készült tárolódobozai
  • MAMAS & PAPAS - magyar családi vállalkozás, mely ízléses termékeket forgalmaz kicsiknek-kismamáknak egyaránt; a gyerekruhától a bútorokon keresztül a játékokig minden téren (az egyedi daraboknak az ára is egyedi)

...játék - és mondóka-, mese-, ének-, gyerekkönyvajánló
  • KOLOMPOS EGYÜTTES - 1988-ban alakult együttes, magyar népzenét játszanak. Játszóházaikkal, zenei összeállításaik révén kifejezetten a gyerekekhez igyekeznek közel hozni a népzene világát. Ötletes, változatos, hagyományos; mondókákkal és ismert népi énekekkel tűzdelt előadásaikkal a 2000 óta évente kiadott hanglemezeiken is találkozhatunk. Szívből ajánlom őket, gyerekeim rajonganak a lemezekért. Nagy érték, hogy dalaik jól hangszereltek, ügyesen megszerkesztettek, könnyen követhetőek - amellett, hogy hiteles népzenei alapot adnak. (Nyári tábor: 2012.06.25-07.01.)
  • KÖNYVAJÁNLÓ - Ljudmila Ulickaja: Történetek gyerekekről és felnőttekről - a közismert kortárs orosz írónő gyerekkönyve nem kifejezetten kisgyerekenek, mint inkább idősebbeknek és felnőtteknek szól. Az írónő olykor komor meséit Lakatos István (Dobozváros, az év gyerekkönyve) illusztrációi díszítik.

...blog
  • VARROTT SZÉPSÉGEK - egy lett nemzetiségű anyuka blogja azokról a varrott apróságokról, amelyeket gyerekeinek készít.
  • TE RAJZOLSZ, ÉN VARROK - szívmelengető plüsscsodák, melyek gyerekek rajzai alapján készültek. A plüssök egy kanadai stúdió 'varrógépei alól' kerülnek ki; a Child’s Own Studioban valóra válnak a gyerekek álmai... - az ötlet profi magyar megvalósítása a facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése